Navijači u nevjerici: Zar da nam Hodgson bude menadžer?

Navijači Leicestera neće Hodgsona

Navijači u nevjerici: Zar da nam Hodgson bude menadžer?

Midhat Šljivak

Ekipa Leicestera bi tokom ove sedmice mogla konačno dobiti novog menadžera.

Nakon otkaza Claudiju Ranieriju mnoga imena se povezuju s preuzimanjem klupe engleskog prvaka, a jučer se pojavila informacija kako je kandidat za tu poziciju i Roy Hodgson.

Nekadašnji engleski selektor navodno je obavio tajne pregovore s rukovodstvom Lisica, ali navijači nisu nimalo zadovoljni tom opcijom.

"Zar da nam on bude menadžer? Ne puštajte ga blizu kluba", reakcija jednog navijača Lisica.

Također, i ostali dijele njegovo mišljenje. 

"Ne treba nam jebeni Hodgson. Ako dođe, možemo odmah kovati planove za Championship", napisao je navijač Leicestera.

Pored Hodgsona kandidati za klubu prvaka Engleske su još Roberto Mancini, Guus Hiddink, Nigel Pearson, ali za sada nema naznaka ko bi mogao preuzeti vođenje ovog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ko god preuzeo ovaj tim imaće težak zadatak da ostavi ekipu u društvu najboljih, a trenutno je ovaj tim sa 24 boda na 15. mjestu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi