Navijači u transu: Fulham doveo veliko pojačanje iz PSG-a

Stigao na posudbu

Navijači u transu: Fulham doveo veliko pojačanje iz PSG-a · Zvanično

E. Čaušević

Fulham se nakon sezone u Championshipu ekspresno uspio vratiti u Premiership.

Klub iz Londona ćemo u novoj sezoni gledati ponovo u društvu najboljih, a čelnici Fulhama ovaj put odlučili su da značajno pojačaju ekipu, te da se u Premiershipu zadrže što bolje.

Do početka najbolje lige svijeta ostalo je još nekoliko dana, a Fulham je večeras oduševio navijače objavom novog pojačanja.

Naime, Fulham je uspio da dovede golmana PSG-a Alphonsea Areolu na posudbu do kraja sezone. Areola je prošlu sezonu proveo u Real Madridu, ali se vratio na Park Prinčeva na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klub je odlučio da ga pošalje na novu posudbu i Areola je odlučio da prihvati ponudu Fulhama i sigurno je da će biti veliko pojačanje za ovaj klub.

Top Komentari

AmarSahi
Kako vi hoćete klikove na članak, da misle da Mertens ide u Fulham, makar stavite sise na članak, to najbolje znate raditi.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi