Navijači umalo nisu dobili infarkt: Voždovac "predstavio" slavnog Francuza

Sagna među Zmajevima?!

Navijači umalo nisu dobili infarkt: Voždovac "predstavio" slavnog Francuza

Aministrator(i) naloga na društvenim mrežama FK Voždovac, već su u regionu postali poznati po inovativnim, originalnim (često šaljivim) postovima.

A danas su sigurno mnogi navijači Zmajeva zbog posta na Twitteru zamalo dobili infarkt.

Naime, FK Voždovac je na Twitteru danas objavio da je u klub kao slobodan igrač stiže proslavljeni francuski fudbaler Bacary Sagna.

Naravno, riječ je bila o prvoaprilskoj šali, što je Voždovac nešto kasnije objavio u novom postu.

Iz FK Voždovac su kontaktirali Bacaryja Sagnu i saopštili mu šta namjeravaju učiniti, a iskusni Francuz se se nasmijao i nešto kasnije odogovorio da je vidio prvoaprislki post Zmajeva.

Inače, 37-godišnji Bacary Sagna je bez kluba od januara kada je zvanično napustio Montreal Impact. Svi ga se naravno sjećaju iz vremena kada je nastupao za Arsenal i Manchester City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi