Navijači vjeruju u čudo u Torinu: "100% ćemo dobiti Italiju"

Ne manjka optimizma pred utakmicu

Navijači vjeruju u čudo u Torinu: "100% ćemo dobiti Italiju"

Endin Čaušević

Bh. navijači lagano se okupljaju u Torinu pred večerašnju utakmicu između Italije i Bosne i Hercegovine.

Zmajevi su prije tri dana neugodno iznenadili bh. navijače porazom u gostima protiv Finske (2:0), ali vjeruju da se mogu iskupiti večeras protiv Italije koja je veliki favorit.

Bh. navijači već se okupljaju u Torinu gdje ih je dočekala rigorozna kontrola italijanske inspekcije. No, to im nije pokvarilo raspoloženje i uvjereni su da večeras možemo dobiti Azzurre.

"Dobit ćemo 1:0 golom Edina Džeke. 100% ćemo dobiti Italiju", rekao je navijač iz Bugojna, dok su pristalice iz Mostara također sigurni u pobjedu Zmajeva večeras.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

Mikidk
Hocemo hocemo kako da ne
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi