Navijači zbunjeni: Wilshere, za koga ti igraš?

Bodri Liverpool, ali navijačima se to ne sviđa

Navijači zbunjeni: Wilshere, za koga ti igraš?

Edmir Škorić

Nekoliko je sati ostalo do velikog finala Lige prvaka i nekako je logično da sv imamo svog favorita.

Jedni su za Real Madrid, drugi pak za Liverpool, ali neki jednostavno 'ne smiju' javno izraziti svoje želje. Jack Wilshere je uz Liverpool, klub iz svoje države, ali kako igra u redovima rivala Arsenala, očigledno je to trebao zadržati za sebe.

On je poželio sreću Jamesu Milneru i Jordanu Hendersonu, svojim reprezentativnim kolegama i prijateljima, te kazao kako je uz engleski klub večeras, a onda su uslijedile brojne poruke Topnika.

"Neeee. Jack, wtf? Obriši to prije nego što ljudi vide", samo je jedna od poruka navijača Arsenala na Twitteru, a neki su Wilsherea čak optužili da želi da ide na Anfield i da se na neki način želi primaknuti Redsima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sve su to, dakako, gluposti. Wilshere inače ne ide na SP u Rusiju jer se nije našao na spisku selektora Garetha Soutghatea, a sve se više piše o njegovom odlasku iz Arsenala. Možda, igrom slučaja, završi baš u Liverpoolu, e šta bi tek onda napisali fanovi londonskog kluba?

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi