Navijači Željezničara sanjaju povratak Graovca: "Nisam još ni s kim pregovarao"

Omiljen među pristalicama Plavih

Navijači Željezničara sanjaju povratak Graovca: "Nisam još ni s kim pregovarao"

Admin Čaušević

Da li će Daniel Graovac ponovo obući dres FK Željezničar? Pitanje je na koje je u ovom trenutku teško dati ispravan odgovor. 

Koliko je Daniel Graovac omiljen među navijačima FK Željezničar pokazuju i njihovi potezi posljednjih dana.

Pristalice Plavih na društvenim mrežama neprestano prizivaju i na neki način sanjaju povratak ovog sjajnog štopera prepoznatljivom po svojoj borbenošću i zalaganju.

Međutim, dok su želje jedno, realnost je nešto potpuno drugo. Po sarajevskim kuloarima se počelo špekulisati da bi 25-godišnjak opet mogao zaigrati za Željezničar.

U kratkoj izjavi za SportSport.ba Graovac je kazao da nije bilo kontakta sa Željezničarom, ali niti s bilo kojim drugim klubom.

"Još nisam raskinuo ugovor sa Vojvodinom, tako da ne mogu ništa da pričam oko drugih klubova, još sam vezan za Vojvodinu, tako da nisam ni s kim još pregovarao", kazao je Graovac za naš portal. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Graovac je za Vojvodinu vezan do ljeta 2021. godine, a na Grbavici je igrao u sezoni 2017/2018. Tada je na 40 mečeva u dresu Plavih zabio dva gola, ali i ušao u srca navijača najtrofejnijeg bh. kluba zbog velike požrtvovanosti i borbe.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarHZ1946
Svi igrači koji ne igraju u svojim klubovima dolaze u Želju
10 1
VelaHavle
Hahahah jao clanka... frajer pod ugovorom, a novinar na osnovu par statusa svojih jarana na fejsbuku napravio clanak
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi