Navijačica koja se proslavila na vječitom derbiju došla na trening FK Željezničar

Dres na poklon

Navijačica koja se proslavila na vječitom derbiju došla na trening FK Željezničar

Fudbaleri Željezničara na svojoj Grbavici zatvaraju prvu polusezonu, duelom protiv FK Velež.

Utakmica na Grbavici se igra sutra od 16:00h, a danas su fudbaleri Željezničara odradili posljednji trening pred duel sa Rođenima.

Treningu su prisustvovali i navijači Željezničara, a na Grbavici se pojavila i navijačica Plavih koja se proslavila na sarajevskom derbiju odigranom na Koševu prošle subote. Tačnije, nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak njenog slavlja nakon jednog od golova Željezničara.

Naime, dotična radi kao zaštitarka, a na derbiju je bila po službenoj dužnosti - ispred južne tribine. Upravo tu je uhvaćena kako "krišom" proslavlja gol Željezničara.

Ona se danas pojavila i na treningu Plavih, a od fudbalera Željeziničara je na poklon dobila dres.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Željezničara je na zadnjem derbiju upisao pobjedu rezultatom 1:3 nad Sarajevom.

Plavi posljednji meč jesenjeg dijela sezone Premijer lige BiH dočekuju na prvom mjestu tabele, bodovno izjednačeni (35 bodova) sa Sarajevom. Velež je osmi sa 22 boda i prvi dio sezone će završiti na toj poziciji.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

anes1921
Živimo Željezničar!!!
4 1
nijepoznat
Sretno Plavi
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi