Nevjerica na licu, u očima suze: Scena zbog koje tri ljepotice više nikad neće doći na stadion!

Sve se dešavalo na Ligi prvaka

Nevjerica na licu, u očima suze: Scena zbog koje tri ljepotice više nikad neće doći na stadion!

Admin Čaušević

Lijepe i atraktivne djevojke su poput magneta za kamermane kad se na terenu ne dešava ništa. To je bio slučaj i prije nekoliko dana na utakmici play-offa Lige prvaka. 

Galatasaray je u Istanbulu pred skoro 50.000 gledatelja dočekao Molde, a među gledateljima se nalazilo oko hiljadu pristalica norveškog prvaka.

U 15. minuti utakmice zavladao je muk meču navijačima Moldea nakon što su se dvojica igrača sudarila glavama.

U skoku sa Norvežanima bio je i Mauro Icardi, ali se Argentinac uspio izvući, dok su igrači Moldea prošli sa povredama glave.

Glave gostujućih fudbalera su bile u krvi, kada je kamerman odlučio da pokaže šta se dešava na tribina, a tom prilikom je uhvatio tri djevojke iz Skandinavije.

Oglasi

Sa suzama u očima i uplakanog izraza lica su pratile dešavanja na terenu strahujući za njihove ljubimce te su za kratko vrijeme postale viralne na internetu.

Iako je njihov snimak trajao svega nekoliko sekundi mnogi su ostali očarani njihovom ljepotom. "Najljepša i kad plače", samo su neki od komentara na Twitteru.

I dok su navijačice Moldea tugovale domaći su žestoko navijali pošto je neposredno prije nesretnog sudara Icardi zabio za vodstvo prvaka Turske.

Prekid je trajao duže od pet minuta, a na kraju su Erling Kndutzon i Andre Kaasa morali izaći pošto nisu bili u stanju nastaviti utakmicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na kraju su navijačice iz Skandinavije imale još više razloga za razočarenje pošto je Molde izgubio sa 2:1 te je ispao sa konačnih 5:3 u dvomeču.

Inače, Molde svoj evropski put nastavlja u Europskoj ligi, a prvak Norveške je za rivale dobio Bayer Leverkusen, Qarabaq i Hacken.

Top Komentari

user1691257917
Kontam neko poginuo. Joj novinara i govana. Kad treba naslov skontati i napisati tad postanu Sheakspear a kad treba tekst sastaviti tad ne zna ni gramatiku.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti