Provokacije na sve strane

Navijačima Reala je muka od najave finala LP katalonske TV

Fudbaleri Real Madrida i Juventusa sutra će igrati veliko finale Lige prvaka u Cardiffu.

Madridski klub brani titulu osvojenu u Milanu prošle sezone, a katalonska televizija imala je veoma provokativnu najavu za ovaj susret. Dobro je poznato rivalstvo između Real Madrida i Barcelone, ali i mržnja Katalonaca prema kompletnoj Španiji, pa je bilo i za očekivati da će oni navijati za Juventus.

Ipak, niko nije očekivao na njihovoj javnoj televiziji da će se tako jasno navijati za Staru damu. Na video spotu koji najavljuje finale Lige prvaka prvo se pojavljuju fudbaleri Reala koji dižu pehar šampiona iz prošle sezone, a kasnije dolaze fudbaleri Juventusa uz sljedeći tekst:

"Samo je 11 ratnika sposobno da izbjegne neizbježno. 11 muškaraca spremnih da promjene sudbinu i zadaju košmarno večer vječito moćnoj bijeloj grupi", navodi se u pozadini spota. Fudbaleri Reala se u spotu pojavljuju samo sa tužnim izrazima lica, dok se kod fudbalera Juvea pokazuju samo golovi, odnosno sretni trenuci iz ove sezone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, finale se igra sutra od 20.45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi