Navijačima Veleža se neće svidjeti kvote na kladionici za meč protiv Zrinjskog

Sarajevo apsolotni favorit u Kaknju

Navijačima Veleža se neće svidjeti kvote na kladionici za meč protiv Zrinjskog

E. Čaušević

Danas se igraju četiri utakmice drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a jasno je da je sve u znaku meča koji se igra u Mostaru između gradskih rivala Veleža i Zrinjskog.

Mnogi očekuju još jedan odličan derbi između Veleža i Zrinjskog koji se večeras od 19 sati igra na stadionu Rođeni. Ovo će biti i historijski meč jer će biti prvi koji će se igrati pod reflektorima na stadionu Veleža.

Iako će se meč igrati pred praznim tribinama atmosfera u gradu na Neretvi je već uzavrela jer je jutros došlo do sukoba između navijača ovih klubova. To je samo jedan od dokaza šta ovaj derbi predstavlja u Mostaru.

Također, i kvote na kladionici su itekako zanimljive pred ovaj susret. No, navijači Veleža neće biti baš sretni kada vide stanje što se tiče kvota koje govore ko je favorit u ovom meču.

Iako će Rođeni igrati na svom terenu Plemići su čini se, prema kladionicama, blagi favoriti. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za meč u Mostaru i to OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica između Veleža i Zrinjskog igra se od 19 sati, a moći ćete je pratiti u direktnom prenosu na Areni Sport.

Što se tiče preostale tri utakmice tu su stvari na kladionici nešto jasnije. Sarajevo je apsolutni favorit u gostima protiv Mladoisti, baš kao i Tuzla City koja dočekuje Krupu. Olimpic na Otoci igra protiv Širokog Brijega koji očekivano ima ulogu favorita. Kvote za sve utakmice pogledajte na OVOM linku.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Dobro je sada Velež ima dva stadiona. B.B. što ga je kdz ukrao i ovaj novi. A što se pobjednika tiče ... neka pobjedi onaj ko je bolji na zelenom terenu. A ja kao Sarajlija volio bi da moj Velež pobjedi ali biće teško izvesti. J.g lako je meni sjediti u bašti piti kafu i komentarisati ali oni koji izađu na teren oni moraju pokazati da zaslužuju da nose dres ponosnog i ne unistivog Veleža. Sportski pozdrav
10 5
krems_krems12
Objektivno, Zrinjski je kvalitetnija ekipa i sa pravom su favoriti. Svi dobro znamo da u ovakvim utakmicama nije presudan ni kvalitet ni forma, vec samo voljni momenat u tom trenutku i slavi onaj ko ima vecu zelju i glad za pobjedom. Samo je steta sto se igra pred praznim tribinama.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.