Navijačima Villarreala opet loše vijesti: Otišao trener
Foto: EPA

Marcelino više nije trener Žute podmornice

Navijačima Villarreala opet loše vijesti: Otišao trener

Midhat Šljivak

Španski stručnjak Marcelino Garcia Toral napustio je klupu Villarreala

Samo sedam dana pred duel play offa za Ligu prvaka protiv Monaca, Žuta podmornica je obavila kako 50-godišnji stručnjak više nije trener kluba, što je iznenadilo apsolutno sve.

Novi trener ekipe iz predgrađa Valencije mogao bi biti poznat već danas. Španski mediji tvrde kako je najbliži mjestu trenera Čileanac Manuel Pellegrini, koji je na kraju prošle sezone ostao bez posla u Manchester Cityju.

Pellegrini je već vodio Villarreal s kojim je igrao polufinale Lige prvaka 2006. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo je druga loša vijest za navijače ovog kluba, jer su jučer ostali bez napadača Roberta Soldada, koji će zbog teške povrede pauzirati najmanje šest mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi