Navijači Liverpoola aplaudirali su igračima Real Madrida, a onda su "zagrmili" gostujući navijači

Pokazali im veliko poštovanje

Navijači Liverpoola aplaudirali su igračima Real Madrida, a onda su "zagrmili" gostujući navijači

E. Oštraković

Niko na svijetu nije mogao prognozirati da će Liverpool sinoć na domaćem terenu doživjeti pravu katastrofu, te da će im Real zabiti pet golova i tako već nakon prve utakmice praktički riješiti ko ide u narednu rundu takmičenja u Ligi prvaka.

Luka Modrić i Karim Benzema su imali veoma bitnu ulogu u pobjedi Real Madrida sinoć, te su uprkos poznim godinama pokazali da su još uvijek posebni igrači.

Publika na Anfieldu je to itekako znala prepopznati, te su viđene prelijepe scene kako uprkos visokom porazu svog tima, navijači Liverpoola aplaudiraju igračima Real Madrida.

Na sve to su znali odgovoriti i navijači Real Madrida, koji su odmah krenuli da skandiraju "Liverpool, Liverpool", kako bi pokazali poštovanje domaćim navijačima.

Cijeli svijet je oduševljen potezom navijača Real Madrida koji se nisu odlučili naslađivati pobjedom svog tima, nego su pokazali kakva su gospoda.

Oglasi

Kako je sve to izgledalo možete pogledait OVDJE.

Voli provocirati druge, a njegove rekcije tokom Liverpoolove katastrofe obilaze svijet

Liverpool je sinoć doživio pravu katastrofu na svom terenu, jer su u prvoj utakmici 1/8 finala Lige prvaka poraženi od Real Madrida sa 2:5.

Bila je ovo sasvim sigurno besana noć za navijače Liverpoola, koji su za tako kratko vrijeme sinoć okusili svu ljepotu, ali zatim i svu surovost fudbala.

Već u 4. minuti bilo je 1:0 za Liverpool. Salah je asistirao a prelijep gol petom postigao je čovjek od kog to nismo navikli, a to je Nunez.

Deset minuta kasnije navijači Liverpoola počeli su razmišljati sa koliko razlike bi njihov tim večeras mogao ostvariti pobjedu.

Oglasi

Courtois je napravio amatersku grešku koju je kaznio Salah, te je na semaforu bilo 2:0, a niko na stadionu nije mogao ni pomisliti šta čeka navijače i igrače Liverpoola.

U 21. minuti Vinicius Junior je majstorski šutirao i smanjio na 2:1, a u 36. minuti bilo je 2:2 nakon drugog gola Viniciusa Juniora.

Drugo poluvrijeme donijelo je još tri gola i to sve tri u mreži domaće ekipe. Militao je u 47. minuti pogodio za totalni preokret na ovoj utakmici.

Kada je Benzema u 55. minuti postigao gol i promjenio rezultat na 2:4, na Anfieldu je sve utihnulo, a to nije lako ostvariti.

Konačan rezultat i katastrofu Liverpoola postavio je upravo Benzema svojim drugim golom koji je postignut u 67. minuti utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jedan od navijača Liverpoola je naravno njiho legendarni fudbaler, Jamie Carragher, koji voli da priča kako je Liverpool sjajan tim.

Sinoć je i on osjetio šta je karma. Nakon što je slavio dva vodeća gola karma je ubrzo uzvratila, a njegove reakcije obilaze svijet.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamoZrinjski
Samo 4 lige svijeta mogu se podičiti da su imale Luku Modrića PLBIH,HNL,PEMIER LEAGUE i LA LIGA.
1 0
Čuj gostujući navijači hahahha pa to je šaka djece koja je zakasnila u školu danas baš kao Mostarac94 i Ramo(vagina)legenda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi