Bh. navijači iz sveg glasa pjevali himnu, na kraju veliki aplauzi

Sjajno navijanje

Bh. navijači iz sveg glasa pjevali himnu, na kraju veliki aplauzi

Edmir Škorić

Nekoliko stotina navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine doputovalo je danas u Podgoricu da bodri Zmajeve u meču 3. kola Lige nacija.

Bh. reprezentacija traži nastavak dobre serije u ovosezonskom izdanju Lige nacija, a sa tribina će imati dobru podršku brojnih navijača.

Kroz grad su danas bile pojačane policijske kontrole, no nisu zabilježeni veći incidenti, a prije početka meča navijači iz BiH prave atmosferu na tribinama stadiona pod Goricom.

Kada je krenulo intoniranje himne, svi su u jedan glas pjevali, a na kraju veliki aplauz. Nisu izostale ni baklje, zbog čega će naš Nogometni savez biti novčano kažnjen.

Podsjetit ćemo još jednom, bh. reprezentacija ima četiri boda i prva je u grupi. U prvom kolu remizirali smo u Helsinkiju s Finskom (1:1) golom Smaila Prevljaka, a upravo je napadač Eupena donio Zmajevima tri boda u Zenici protiv Rumunije, pogodivši za 1:0.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Za večerašnji duel selektor Ivajlo Petev odredio je ovih 11: Šehić, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Sušić, Kolašinac, Pjanić, Hotić, Gojak, Hadžiahmetović, Krunić, Džeko.

Ovo će inače biti i prvi zvanični duel ove dvije selekcije, prije toga su odigrana dva prijateljska meča koja su završena rezultatom 0:0, 2018. i 2021. godine.

Top Komentari

FighterIXI
Pjevali himnu koja nema tekst? Ma marš stoko... Zato navijam za Montenegro iz sveg srca. Ajmo braćo Crnogorci gazi male isfrustrirane kretene.
1 18
pjanke.sa
A ko ce komentarisati nego zadojeni cetnici i ustase, radikali koji zive u Bosni i Hercegovini a voljeli bi da zive u Srbiji i Hrvatskoj. Bas mi vas je zao sto ste nesposobni da zivite tamo.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi