Navodno je gotovo: Roma prodala Manolasa

Inter dovodi Grka

Navodno je gotovo: Roma prodala Manolasa

Edmir Škorić

Grčki mediji tvrde da je gotovo i da će Kostas Manolas iz Rome preći u redove Intera.

Manolasa su ranije željeli Arsenal i PSG, koji su pokušavali na sve načine da ga dovedu, ali Roma je odbijala prodati ključnog igrača svoje odbrane. Međutim, čini se da su vlasnici rimskog kluba popustili i da će Manolas ubrzo napustiti Olimpico.

Iako nema nikakve potvrde, mediji u Grčkoj pišu da je Manolas za 40 milliona eura prešao u Inter, čiji bogati vlasnici iz Kine sada traže samo način da izbjegnu kršenje fair-playa.

To bi moglo značiti da Manolas prvo potpiše za kineski klub, te da nakon toga ode na posudbu u Inter. U Romi su svjesni gubitka ukoliko Manoals ode, ali žele taj novac da investiraju u trojicu ili četvoricu novih igrača i da napadnu Scudetto, odnosno da pokušaju ugroziti Juventus na prvom mjestu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter će s kineskim kapitalom pokušati i sada, a i na ljeto dovesti neku zvijezdu i navijače ponovo vratiti na stadion. Cilj je da se izbori Evropa, da se klub vrati na staze stare slave, no zasad to sve ide sporo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti