Ne ide mu ovog ljeta: Florentino Perez dobio nove loše vijesti

Icardi ostaje u Interu

Ne ide mu ovog ljeta: Florentino Perez dobio nove loše vijesti

Endin Čaušević

Nakon što je Cristiano Ronaldo napustio Real Madrid i potpisao za Juventus u kraljevskom klubu počeli su tražiti zamjenu za svog najboljeg igrača.

Ronaldo je iznenadio Florentina Pereza odlukom da napusti klub i sada ima nekoliko sedmica da pokuša naći dostojnu zamjenu. S Kraljevima se najviše povezuje Eden Hazard, ali Chelsea nije odlučan da ga pusti ovog ljeta. Također, spominjao se i Mauro Icardi, no čini se da je i to nemoguća misija za Pereza.

Potpredsjednik Intera, Javier Zanetti, danas je izjavio da italijanske medije da nema šanse da će Icardi napustiti Meazzu ovog ljeta i potpisati za Real Madrid. Zanetti je svjestan da Real može aktivirati otkupnu klauzulu od 110 miliona eura, ali je siguran da Icardi ne bi prihvatio ponudu kraljevskog kluba.

"Mauro ostaje u Interu i to vam mogu sa sigurnošću da kažem. Veoma je sretan u ovom klubu i to je uvijek govorio. Čim se završi ovaj prelazni rok radit ćemo na tome da produži ugovor s nama i već imamo neki dogovor. On je kapiten već nekoliko godina i tako se ponaša. Inter mu je na prvom mjestu i zbog toga moraju svi da ga poštuju", izjavio je Zanetti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi