"Ne igrajte se sa UEFA-om i FIFA-om"

Pape iz Francuske poručio

"Ne igrajte se sa UEFA-om i FIFA-om"

Adnan Beganović

Selektor našeg fudbalskog nacionalnog tima Safet Sušić pred današnju Skupštinu Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koja može odrediti sudbinu našeg fudbala, poručio je delegatima iste da se ne igraju sa FIFA-om i UEFA-om.

"Molim vas ne igrajte se sa FIFA-om i UEFA-om! Kazne mogu biti rigorozne, posljedice dalekosežne", izjavio je Sušić za San, te dodao:

"Nadam se da ima razumnih, inteligentnih ljudi, ko­ji će shvatiti težinu situacije. Ne smijem ni pomisliti šta nas čeka ako odbijemo Statut. Eliminisali bi klubove i reprezentaciju sa međunarodne scene, a upitno je u kakvom bi se ambijentu igrala domaća liga. Bila bi to velika sramota za državu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.