Ne mogu biti ni sve dobre vijesti za Chelsea
Foto - EPA

Dvojac propušta početak sezone

Ne mogu biti ni sve dobre vijesti za Chelsea

Midhat Šljivak
Teme:

Londonski Chelsea napravio je sjajan posao tokom ljetnog prelaznog roka.

Plavci su angažovali nekoliko vrhunskih pojačanja, ali nažalost neće svi moći odmah da debituju za klub.

Zbog povreda utakmicu prvog kola protiv Brightona propustit će Ben Chilwell i Hakim Ziyech, ali bi ostala pojačanja trebala da zaigraju.

Bit će svakako veoma interesantno vidjeti kako će Frank Lampard uklopiti u ekipu ove igrače. Svi su oni vrhunski fudbaleri, većina ih je veoma mlada, pa će Chelsea sasvim sigurno biti tim na koji će se obratiti pažnja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Treba svakako istaći da se uskoro očekuje i dolazak novog golmana, a na Stamford Bridge bi trebao sletiti golman Rennesa Edouard Mendy.

Chelsea novu sezonu otvara u ponedjeljek duelom protiv Brightona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi