Zapalio kuću nakon poraza od Barcelone

Navijaču Reala teško pao poraz

Zapalio kuću nakon poraza od Barcelone

Endin Čaušević, foto: EPA

Barcelona je proteklog vikenda još jednom ponizila Real Madrid na Santiago Bernabeu i slavila rutinski sa 3:0 u posljednjem El Clasicu za ovu godinu.

Katalonski klub je lakše od očekivanog uspio da savlada ljutog rivala, a navijači kraljevskog kluba neće baš po dobrom pamtiti kraj 2017. godine. To se posebno odnosi na navijača Reala koji je zapalio svoju kuću nakon poraza od Barce.

Naime, 70-godišnji Rumun bio je bijesan jer je njegov voljeni klub izgubio od najljućeg rivala, pa je iz bijesa odlučio da zapali svoju kuću. Na svu sreću njegove komšije su brzo reagovale i spriječile tragediju. Požar je nastao kada je u pećnicu bacio daljinski upravljač.

Navijač Reala je prošao bez povreda i sa malom štetom na svojoj kući. Nakon svega što se desilo izjavio je da jednostavno nije mogao podnijeti što je Real Madrid ponovo poražen na domaćem terenu od Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi