Ne može bolje od ovoga: Ronaldov tim iz snova izazvao dosta komentara

Svi vide ko fali

Ne može bolje od ovoga: Ronaldov tim iz snova izazvao dosta komentara

E. Čaušević
Teme:

U posljednje vrijeme postalo je popularno da nekadašnji fudbaleri biraju svoj tim iz snova, a sada je red došao na legendarnog Ronalda.

Brazilski fudbaler je jedan od najboljih napadača svih vremena, te je svojim igrama oduševljavao fudbalski svijet. Mnogi vjeruju da bi Ronaldo bio još i bolji da nije imao tako velikih problema s povredom koljena.

Nakon što je završio karijeru Ronaldo je odlučio prvo dobro da se odmori, a tek prošle godine je sebi našao novi izazov jer je postao vlasnik Valladolida.

U razgovoru za španske medije ovaj Brazilac odlučio je izabrati svoj tim iz snova koji je mnoge iznenadio. Naravno, najviše komentara izazvala je činjenica da mjesto nije dobio Cristiano Ronaldo, dok je tu Lionel Messi.

Također, Ronaldo je sam sebe morao uvrstiti u ovaj sastav jer je prosto nemoguće da se bez njega zamisli neki tim snova. No, mora se priznati da Ronaldo veoma dobro zna izabrati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldov tim iz snova: Buffon, Cafu, Maldini, Cannararo, Roberto Carlos, Zidane, Pirlo, Maradona, Messi, Pele, Ronaldo.

Top Komentari

daca
Oliver Kahn je klasa za Buffona takodzer i Kasiljas toliko ?
0 2
SalkoSelman
Gospodine Causevicu, jebem li vam cijelu pokotiju! Vi ste jedno govno katalonsko! U špici su Cristiano Ronaldo i Pele, jer nijedan igrač na svijetu nije uvrstio sebe, tako ni Ronaldo malo se edukujte, dobro bi vam došlo. I još nešto, ova vijest je stara nekih dvije godine. Kretencino debela!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi