Ne može igrati u novoj ekipi jer trener misli da je predebeo
Foto: EPA

Problemi za Nigerijca

Ne može igrati u novoj ekipi jer trener misli da je predebeo

M. Šljivak

Još jedna interesantna priča stiže nam iz Španije.

Glavni lik je nigerijski fudbaler Isaac Success, čovjek koji je trenutno posuđen igrač iz engleskog Watforda u španskoj Malagi.

Međutim, 22-godišnji napadač je u dresu ovog tima odigrao samo 12 minuta. Navodno, trener Malage Jose Gonzalez smatra da je predebeo i da se treba dovesti u red.

Španski mediji tvrde da je Gonzalez priznao kako Success nije spreman za igru i da ima dosta kligorama viška i da još uvijek nije spreman za nastup u La Ligu

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ja sam bio taj koji je tražio da dođe. Međutim, minute koje bi sad dobijao ne bi mu mnogo značile", poručio je Gonzalez.

Malagi međutim kao i 22-godišnjem fudbaleru ne ide baš najbolje. Trenutno su posljednji na tabeli La Lige i 15 utakmica do kraja će imati težak posao u osiguravanju opstanka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi