Ne može im niko ništa: Dokaz koji jasno pokazuje koliko je Juventus dominantan u odnosu na druge
Juventus je bez ikakve dileme najveći italijanski klub i redaju titulu za titulom. Ne nazire se tim koji bi ih mogao ugroziti (Foto: EPA)

Tabela je nevjerovatna

Ne može im niko ništa: Dokaz koji jasno pokazuje koliko je Juventus dominantan u odnosu na druge

Midhat Šljivak

Torinski Juventus nalazi se pred još jednom titulom prvaka Italije.

Istinsko čudo samo može odvojiti Staru damu od novog trofeja, a jedini poraz ove sezone u Seriji A Bianconeri su doživjeli od Genoe (2:0).

Koliko je Juve dominantan pokazuje i tabela sedam timova iz vrha tabele, protiv kojih je Stara dama izgubila samo dva boda.

Juventus je protiv šest ostalih ekipa osvojio za sada 22 boda, bez poraza su, a imaju sedam pobjeda i jedan neriješen rezultat iz osam utakmica.

Napoli sa dvije utakmice više ima 17 bodova, a zatim slijede Inter, Milan, Atalanta, Roma i Lazio.

Ovako izgleda tabela Serije A sastavljena od sedam ekipa sa vrha tabele u njihovim međusobnim duelima:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi