6

Komentari (6)

Hooruk
Karine odmah po barceloni, pa nije ovdje rijec o barci nego o suarezu. A realu se bas nikad nisu sudili penali ni u domacoj ligi ni u ligi prvaka. Ronaldo još nebi ni pao na travu a već su ruke u zraku traži penal.
Mase007
Nije se on zbunio, nego ga tako uce svaki trening u Barceloni.
Hooruk
A kad si već dobro upucen u desavanja unutar kluba, da nam kazeš sta se uci na treningu reala, kako postati vrhunski mesar, a najbolje je zanat izucio ramos i nekad prije pepe.
doa075
naviko u barceloni da im se za svaku sitnicu svira penal
Hep333k
Zato me moderni fudbal sve manje zanima. Svi nesto reklamiraju. Hirurg koji spasi 100 zivota godisnje ne zaradi ni 2% od onog sto pojedini dobiju za "sutanje lopte". Poremecen sistem vrijednosti. Jbt.. zivis san. Multimilioner si.. trebas biti uzor mladjim a ti dok te snima 20 kamera i prate milioni pored malih ekrana, tebi nije dovoljno te nesto pokusavas da prevaris/ukrades. I to se ne odnosi samo na ovog idiota. Bez mene.
Euro2020
Ovaj je na teskim drogama
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.