Ne možeš svakakav na klupu Hajduka: Trener "Bilih" morao na dijetu
Foto: Screenshot/Youtube

Standardi se moraju poštovati

Ne možeš svakakav na klupu Hajduka: Trener "Bilih" morao na dijetu

Hrvatski stručnjak Željko Kopić je početkom sezone preuzeo ekipu Hajduka, a od tada je morao drastično promijeniti svoj imidž.

Prije "Bilih" Kopić je vodio Zagorec, Segestu, Lučko, Cibaliju, NK Zagreb i Slaven Belupo, a ljubitelji hrvatskog fudbala su ga pored aut linije navikli gledati u trenerkama, ali se to sve promijenilo po dolasku na Poljud.

Naime, u Hajduku, za razliku od njegovih prethodnih klubova, postoji "dress code", pa se Kopić morao pozdraviti sa trenerkama.

"Tokom uvodnog razgovora u klubu postavljeni su određeni standardi koji se očekuj od trenera Hajduka. Nemam problem s odijelom, nemam problem ispoštovati sve ono što je standard kluba jer ja kao trener predstavljam klub, navijače, ali i grad. Nekad je to bolje, nekad lošije, ali činim sve da to bude kako treba... Čak sam morao malo ići i na dijetu", istakao je s osmijehom na licu Kopić u razgovoru za HNTV, pa dodao:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Nije to bio nikakav problem, samo da se ti standardi dovedu što bliže onome kako bi trebalo biti."

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije