Ne, nije igrao Juventus: VAR u Italiji ovu situaciju proglasio regularnom

Inter i Parma remizirali

Ne, nije igrao Juventus: VAR u Italiji ovu situaciju proglasio regularnom

A. Čaušević

Inter nije uspio preskočiti Juventus na tabeli nakon što je na San Siru odigrao 2:2 protiv Parme. 

Iako vlada generalno mišljenje da je Juventus taj koji je najzaštićeniji klub u Italiji čini se da i drugi klubovi imaju popriličnu sudijsku protekciju, u ovom slučaju Inter.

Dojam je da se prilikom izjednačujućeg gola za 2:2 kojeg je postigao Romelu Lukaku asistent Antonio Candreva nalazio u ofsajd poziciji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sudije su prvo poništile gol, ali nakon konsultacija s VAR tehnologijom gol je priznat iako je i nakon iscrtane grafike Candrevina glava, odnosno dio tijela kojim se može postići gol, bila u nedozvoljenoj poziciji.

Nakon nekoliko minuta sudije u VAR sobi su odlučile da priznaju gol. Na kraju meča ostalo je 2:2 što znači da Inter nije iskoristio današnji kiks Juventusa kod Leccea.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

brcko
Po novim pravilima samo se gleda polozaj nogu
2 8
Alosman_Pacino
I kad se šinteru bodovi poklanjaju, morate vi Juventus uzimat u usta.. Ka*at će vas Juve još puno godina redom.. Se*em vam se na objektivnost i profesionalnost portala.. Ebli ti oni majku svi redom autore
5 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi