Ne odustaju: Barcelona pozvala De Ligta i Raiolu na sastanak

Juve ili Barca?

Ne odustaju: Barcelona pozvala De Ligta i Raiolu na sastanak

E. Čaušević

Matthijs de Ligt bio ove sedmice konačno trebao riješiti stvari oko nastavka svoje karijere.

Prethodnih danas se uveliko piše da je on dogovorio odlazak iz Ajaxa i da će karijeru nastaviti u dresu Juventusa. La Gazzetta dello Sport je objavila da će mladi Holanđanin danas doputovati u Torino na ljekarske preglede nakon čega se očekuje zvanična potvrda.

Međutim, sve je dodatno zakomplikovala Barcelona koja još uvijek ne odustaje od defanzivca Ajaxa. Kako piše Mundo Deportivo katalonski klub je danas poslao novu ponudu za De Ligta.

Navodno, predsjednik Barce, Josep Maria Bartomeu, je zvao De Ligta i tražio sastanak s njim i njegovim agentom Minom Raiolom kako bi ponovo pokušali dogovoriti njegov transfer na Camp Nou.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Raiola bi radije da De Ligt ide u Juventus jer će dobiti ogroman bonus za to, dok De Ligt ne krije želju da zaigra u dresu Barcelone. Ipak, čini se da su Katalonci kasno odlučili da se uključe u borbu i da je gotovo sigurno da će ovaj 19-godišnjak potpisati za Juve.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

doa297
Barcelona nikad gluplju upravu nije imala
0 0
Zoilomas
Aha al i qurcu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi