6

Komentari (6)

Pljuc
Pišete gluposti, navijam za lfc ali gdje su Lester i čelsi u vašim pretpostavkama?trenutno ispred šitija a ja kao navijač lfc njih ne bi otpisivao bez obzira na sitijev novac!
GGAAZZIIJJA
CUJ cilj dovesti kvalitetnog stopera, a DOPINGOVANI GAD vec zgruhao 250 miliona eura u odbranu(Stones, Otamendi, Mendy, Walker, Mangala)..Nije do tebe, do Messija je, sa njim bi i Odovic osvojio Ligu Sampiona...Ti si samo dobro upqkovani UBLEHAS..
sanel.h
Nije Pep doveo Otamendija i Mangalu, nego Pellegrini. I realno, treba im kvalitetan štoper. Otamendi ove godine nije na nivou, kao ni Stones. Jedini stoper im je Laporte, ali i on ozlijeđen.
Chupomoting
Fino ti pratis taj fudbal samoo te **** to sto mislis da znas. A znas isto kao djete od 10 godina. Otamendi i Mangala eto recu cu tu dvojicu sto si naveo prvo nije ih pep doveo drugo mangale nema trece on da ima ko da mu igra i otamendi bi otisao. Al pametan si ti za neke stvari ocigledno. Ako vec pratis fudbal, prati kako treba.
GGAAZZIIJJA
Ko je doveo Stonesa i Laportea? Mozda Solskjaer? Dovodio je samo najbolje, ali LIGU SAMPIONA moze SANJATI..ako Klop jos ostane u Liverpoolu, uskoro ce i LIGU SANJATI..
Pljuc
U pravu je gazija, ovaj levata ne zna ništa drugo do trošiti lovu, gebeš takvog trenera!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.