"Ne postoje riječi kojima bih opisao El Clasico"
EPA

Izjava Sergija Ramosa

"Ne postoje riječi kojima bih opisao El Clasico"

Eldar Ganibegović

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos je prije El Clasica protiv Barcelone rekao kako je ovo posebna utakmica, te da njegova momčad mora doći do pobjede.

Velikih 11 bodova razlike je između ova dva kluba, međutim ako Madriđani dođu do pobjede, stvari bi mogle krenuti drugim tokom.

"Ne postoje riječi kojima bih opisao El Clasico. Bit će to bez sumnje sjajna utakmica. Riječ je o najvažnijem meču na svijetu. Moramo pobijediti, ako želimo da osvojimo prvenstvo", rekao je Ramos.

"Nakon osvajanja Svjetskog klupskog prvenstva nalazimo se u sjajnoj formi. Ne samo fizički, već i psihički, što je puno važnije. Osjećamo kako možemo osvojiti sve", tvrdi kapiten Madriđana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi