Ramos: Između mene i Ronalda nema nikakvog sukoba

Demantovao španske medije

Ramos: Između mene i Ronalda nema nikakvog sukoba

Endin Čaušević, foto: EPA

U posljednje vrijeme dosta se priča o tome da Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos imaju sve više sukoba u svlačionici Real Madrida.

Kraljevski klub ove sezone ne igra baš u najboljoj formi i sve više se špekuliše da atmosfera u svlačionici nije baš najbolja. Španski mediji su u nekoliko navrata objavili da nesuglasice većinom su na relaciji Cristiano Ronaldo - Sergio Ramos.

Međutim, kapiten Real Madrida poručio je da se između njega i Ronalda nikada nije desio sukob, te da imaju veoma dobro prijateljstvo. Ramos je priznao da nekad bude nekih malih nesuglasica, ali poručio je da je to normalno u svakoj ekipi jer svi oni žele najbolje za ovaj klub.

"Nikada se ništa nije desilo loše između mene i Ronalda. Imamo neka različita mišljenja, ali na kraju obojica imamo iste ciljeve. Imamo veoma dobro prijateljstvo i to je ono najvažnije. Uvijek će biti nekih pokušaja da se pokvari atmosfera u našem timu, ali mi to nećemo dopustiti", poručio je Ramos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti