Ramos predložio igrača kojeg vidi kao svoju zamjenu
Foto: EPA

Vjeruje da ne treba dovoditi nikog drugog

Ramos predložio igrača kojeg vidi kao svoju zamjenu

M. Šljivak

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos navodno je čelnicima kluba preporučio igrača kojeg vidi kao idealnu zamjenu za njega na štoperskim pozicijama.

Ramos će, prema navodima španskih medija, u budućnosti igrati manji broj utakmica jer želi da se sačuva od povreda koje bi mu mogle skratiti karijeru, pa će Kraljevi vjerovatno biti prinuđeni da angažuju još nekog defanzivca.

Ipak, Dairio Gol tvrdi da je Ramos rukovodstvu tima jasno poručio da nema potrebe za dovođenje nekih skupocjenih fudbalera i da je Nacho Fernandez idealna zamjena za njega na poziciji štopera.

Ovaj 27-godišnji defanzivac je prošao sve omladinske selekcije Reala. Jedan je od rijetkih koji je dobio šansu u prvom timu i sasvim ju je dobro iskoristio. Ramos je zadovoljan njegovim učinkom i vjeruje da je on idealno rješenje za zadnju liniju tima u budućim godinama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real se prethodnih mjeseci povezivao sa nekoliko fudbalera. Navodno su počeli pregovore sa Aymericom Laporteom (Athletic Bilbao) i Matthijsom de Ligtom iz Ajaxa, ali službenih ponuda za sada nije bilo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi