"Ne smatram da će biti izdaja ukoliko Neymar ode u Real Madrid"
Neymar bi mogao ovog ljeta završiti u Madridu

Bivši igrač Barcelone komentarisao trenutnu situaciju oko igrača PSG-a

"Ne smatram da će biti izdaja ukoliko Neymar ode u Real Madrid"

S. Pašalić

Barcelona želi vratiti Neymara na Camp Nou, ali će imati težak posao u pokušaju da to ostvari.

Brazilac je prije dvije godine napustio katalonski klub i za rekordnih 222 miliona eura stigao u PSG, ali sada želi napustiti Pariz, a Barcelona i Real Madrid vode borbu da ga dovedu u svoje redove.

Bivši igrač Barcelone, Rivaldo, smatra da Neymar ne bi bio 'izdajnik' u očima svojih bivših saigrača iz Barcelone, ali i čelnih ljudi kluba ukoliko bi ovog ljeta stigao u Madrid.

"Ukoliko bi Zinedine Zidane uspio da dovede Neymara u Real Madrid, to ne bi bila izdaja", rekao je Rivaldo.

"Nije isto kad odeš direktno iz Barcelone u Real i kad prvo odeš u neki drugi klub pa tek onda u Real. Mislim da Neymarov transfer u Real ne bi trebalo doživljavati kao izdaju Barcelone iako bi meni puno draže bilo da se vrati na Nou Camp. Ondje se dobro osjećao i dobro igrao", dodao je Rivaldo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG želi dobiti istu sumu novca za Neymara koliko je platio Barceloni prije dvije godine i nije raspoložen da u ponude budu uključeni neki igrači katalonskog kluba.

"PSG neće prihvatiti manju ponudu iz Barcelone samo zato što bi Neymar radije išao tamo. Ne žele gubiti novac i očito će prihvatiti najbolju dostupnu ponudu.", završio je Rivaldo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Rivaldo je malo izlapio. Zar je zaboravio na rivalstvo sa Madridom?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi