"Ne vidim način da se Bailly vrati u tim"

Ferdinand sasvim iskren

"Ne vidim način da se Bailly vrati u tim"

Midhat Šljivak

Manchester United jučer je savladao Newcastle na Old Traffordu velikim preokretom (3:2).

Nakon deset minuta igre Crveni đavoli su imali dva gola zaostatka, ali su na kraju ipak uspjeli da dođu do tri jako važna boda.

Jose Mourinho je u ovom meču već nakon 19 minuta igre odlučio da zamijeni štopera Erica Baillyja. Reprezentativcu Obale Slonovače nije bilo svejedno što je on upravo žrtva taktike i hladno se pozdravio sa menadžerom.

Međutim, kako tvrdi legendari štoper Uniteda Rio Ferdinand, Baillyjevo vrijeme na Old Traffordu je vjerovatno isteklo.

"Ne vidim način da se Eric Bailly vrati u tim Manchester Uniteda nakon ovoga. On je žrtvovan u ovom meču, a kompletan tim izgleda kao da se boje grešaka. To je zabrinjavajuće. Žao mi je što je Scott McTominay kao centrali vezni morao igrati nazad", rekao je Ferdinand.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Interesantno je svakako da je Bailly bio prvo pojačanje Josea Mourinha po dolasku na Old Trafford, a odnos između njih je pokvaren krajem prošle sezone kada ga je Posebni konstantno ostavljao na klupi za rezerve.

Vrlo lako bi se moglo desiti da Bailly uskoro napusti United i biće intereantno vidjeti šta će se dešavati.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi