"Ne vjerujem da će Paul Pogba ostati u klubu"
Francuski veznjak je bio tih dok je Jose Mourinho bio na klupi Uniteda. Eksplodirao je dolaskom Solskjaera i igra zaista fantastično (Foto: EPA)

Paul Ince tvrdi

"Ne vjerujem da će Paul Pogba ostati u klubu"

M. Šljivak

Paul Pogba ponovo je predmet špekulacija o odlasku iz Manchester Uniteda.

Nakon što se prethodnih nekoliko mjeseci povezivao sa prelaskom u Barcelonu, sada je francuski fudbaler navodno velika želja Real Madrida.

Pogba je na listi želja trenera Zinedinea Zidanea, a veznjak Uniteda ne krije da mu je Real san.

"Za svakog fudbalera Real je san", rekao je nedavno Pogba.

Zbog toga je i nekadašnji fudbaler tima sa Old Trafforda Paul Ince uvjeren da će Pogba napustiti klub.

"Ole Gunnar Solskjaer mora uvjeriti Pogbu da će graditi tim oko njega. Ipak, iskreno, ne vjerujem da ćemo ga gledati na Old Traffordu naredne sezone", ističe Ince, te dodaje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Teško je odabrati kada vam Real Madrid kuca na vrata, ali isto tako, Pogba se nije dobro snašao od povratka u klub. Odlazak bi mogao biti rješenje. Sada je na Oleu da uvjeri Pogbu, ali i Davida de Geu da su potrebni klubu", istakao je Ince.

Ove sezone Pogba je proigrao tek dolaskom norveškog stručnjaka na poziciju menadžera i ima učinak od 14 golova i 11 asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi