"Ne vjerujem igračima, moraju doći i trenirati, ali neka se tuširaju kod kuće"
Foto - Twitter

Becali uveo svoje mjere

"Ne vjerujem igračima, moraju doći i trenirati, ali neka se tuširaju kod kuće"

M. Šljivak

Kontroverzni vlasnik rumunskog velikana FCSB-a Gigi Becali želi igrače svog tima što prije vidjeti na treninzima.

Kao i svugdje u svijetu i u Rumuniji je prvenstvo zaustavljeno zbog pandemije koronavirusa, a igrač su primorani boraviti u karantenu.

Vlasnik FCSB-a Gigi Becali usprkos svemu da igrače vrati u trening-centar i spremio im je posebne upute, kako bi pripazili na svoje zdravlje.

"Ne, ne vjerujem mojim igračima. Moraju trenirati u klupskim prostorijama. Imat će svako poseban prostor za sebe koji će biti u razmaku od pet metara. Ozbiljno shvatamo koronavirs, ali teren je dovoljno veliki da svi mogu trenirati", rekao je on i dodao je:

"Moraju trenirati, ali neće im biti dozvoljeno tuširanje. Kada završe trening neka idu kući i tamo se tuširaju", jasan je Becali

Interesantne metode...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi