Predsjednik najavio da će odsjeći glavu ako klub primi gol, a igrač poručio: Dobijamo 2:1...

Šala na račun predsjednika

Predsjednik najavio da će odsjeći glavu ako klub primi gol, a igrač poručio: Dobijamo 2:1...

M. Šljivak

Predsjednik FCSB Gigi Becali izjavio je nedavno kako će odsjeći vlastitu glavu ako njegovom klubu u revanšu portugalski Guimaraes zabije pogodak.

FCSB je u Bukureštu remizirao protiv portugalskog tima (0:0), a večeras ih čeka uzbudljiv revanš, gdje ih remi sa golovima vodi dalje.

"Preslab su tim da bih strahovao od njih. Da igraju tri dana sa nama ne mogu nam zabiti pogodak. Nisu napravili ništa, apsolutno ništa. Odsjeći ću sebi glavu ako nam zabiju gol u revanšu", rekao je Becali.

Fudbaler ovog tima Florin Tanase je u šali rekao kako se nada da će njegov tim dobiti meč sa 2:1, jer riječi predsjednika nije shvatio ozbiljno.

"Šanse su 50-50. Za nas je ovo najvažniji meč sezone i ništa nam drugo nije bitno", rekao je Tanase, te je zatim komentarisao izjavu predsjednika Becalija.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Nadam se da ćemo primiti manje nego što postignemo. Nadam se da ćemo pobijediti sa 2:1", našalio se Tanase.

Becali je u prošlosti imao zaista nevjerovatnih ispada u svijetu fudbala, tako da njegove riječi ne treba shvatati previše ozbiljno.

Top Komentari

tuzlaak
Eto ja baš shvatio ozbiljno da će lik sebi osjeći jebenu glavu... nemoj pisatvčlanak samo da ga napišeš jebem mu majku
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi