"Ne volim maskiranje, ja sam to što jesam, a zar mislite da su svi igrači dobri momci?"

Radja Nainggolan otvoreno poručuje Martinezu i javnosti

"Ne volim maskiranje, ja sam to što jesam, a zar mislite da su svi igrači dobri momci?"

E. Škorić

Radja Nainggolan nije dobio poziv za Svjetsko prvenstvo i to je razlog zašto su navijači Belgije ljuti na selektora Roberta Martineza.

Jučer je Martinez objavio spisak s 28 igrača (24 će biti na konačnom), a na njemu nije bilo veznjaka Rome, iako je igrao polufinale Lige prvaka i jako dobru sezonu u Seriji A.

Evidentno je da nešto ne štima između Nainggolana i Martineza, ali definitivno je dečko zaslužio poziv ispred Adnana Januzaja ili Marouanea Fellainija, pa i "Kineza" Axela Witsella.

Nainggolan je samo pola sata nakon Martinezovog spiska objavio da ide u mirovinu i da ga reprezentacija više ne zanima, a sada je u razgovoru za belgijski HLN odlučio reći još nekoliko stvari.

"Žao mi je, zaslužio sam da budem tamo. Izborio sam polufinale Lige prvaka, imao sam odlične nastupe u Seriji A i definitivno sam morao biti na tom spisku", rekao je Nainggolan, pa je nastavio:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ne sviđa mi se maskiranje, ja sam ono što jesam i ako se to nekima ne sviđa, onda mi je žao, ali tu se ništa ne može učiniti. Uvijek sam oslikan kao loš dječak, ali nogomet je još uvijek moj hobi. U redu, sada mi je to posao, ali želim da mi sude na osnovu onoga što uradim na terenu, a ne izvan njega".

"Svako je slobodan da učini ono što želi, ako već igra dobro. Stvarno mislite da su svi igrači dobri momci?", zaključio je Nainggolan.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi