6

Komentari (6)

Damče
Naj bolje bi bilo kad bi svi mogli izgubiti.
Alpasinacxx
Evo identičan start Mikhtaryana nad Bellotijem kao onaj Pjanićev protiv Grka, samo što on nije dobio ni žuti. Dok je nama taj crveni upropastio skoro pa plasman na Euro.
Alpasinacxx
Pa nama odgovara da dobije Grčka, tada bismo sa njima direktno odlučivali o prolazu i u slučaju pobjeda do kraja idemo sigurno
zmijuga
Pravimo se da smo veliki a poslije tri kola kvalifikacija svake godine ide ona "ako oni izgube mi dobijemo imamo šanse "
kaskada24
Šta da očekuje repka kad mora da ovisi od rezultata drugih. Šta da očekuje BIH na Euru kad je dobije jedna Finska...
AmaRam4
E jesi glup novinar ko kurac znaci, cuj ne bi nam odgovarala pobjeda Armenije protiv Italije, al nam ne bi značio poraz Italije hahahaha kakav si ti bolid majkoo milaa f1 ti zavidi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.