42

Komentari (42)

Kasikara
Također sam Željovac ali ovaj mi je igrač nešto gotivan ?
user1580917554
Merso je Momak kojeg poznajem veoma dugo ,jos iz vremena kada je poceo igrati Fudbal u FK Memici,jos tad je pokazivao svoj talenat vrsnog Napadaca.o njemu sve najbolje.pozzz
BOSANAC123456
Imao sam priliku biti na kafi sa njim ,mogu reći da je dobra i skromna osoba .
Maximilian
Gdje ce kada je svježe ugovor potpisao.
spicolini
Šteta što ovaj intervju nije u video formatu
andi
takvog momka nisam sreo dugo,razgovarao sam snjim par puta,shvato sam koliko dobra izlazi iz tog blagogog skromnog bića abu isto vrijeme veoma snažnog,karakternog i dobrog igraća,Mersudin je primjer za 10,znam da je u Lukavcu spavao u svlaćionici sa kopćkama pod glavom,danas sam ponosan na takvog BOSANCA,a da ne.komentarišem centarfore u reprezentaciji,SAMO JE ĐEKO IMA PREDNOST NAD NJIM,SVI OSTALI ŠPICEVI od gospode saveza i Prosineckog nisu mu ni do zgloba,nažalost on je samo extra centarfor Ahmetović bez davanja mita i i specajalne politike fudbala 3×1u BIH.Otpadci od susjeda igraju z aBIH,a svaki koji je pizvan iz susjedni reprezentacija nije ni prismrdio našoj REPKI..
Rizzle84
Pod hitno na časove gramatike i pravopisa, sad su ubacili Č i Dž u abecedu ;)
Juve88
Nije znao,sad ce on da krene ponovo hahaahah.
K79
A jesi li ga pitao dok je igrao u Slobodi kako je u utakmici protiv zvornicke Drine koja je bila ubjedljivo zadnja na tabeli uspio biti čak 7 puta u ofsajdu i tako postavio rekord premijer lige i koja slučajnost sloboda poslije toga poraza na Tusnju izgubi titulu !
Emir
Cuj papka haha “Znas li ti koliko je Vilsonovo” haha pa nije Avenida 9 de Julio haha
Bulle
Čuj papak zbog izjave o Vilsonovom?? Koji si ti glupan, Merso je ljudina druže, veze nemš.
Hz rajvosa
Ma šta će ovaj papak emir istočna Bosna garant žulja ga asfalt ....
DadiG
Bože budale. Čuj papak što se našalio za Vilsonovo? Nemoj da te ja prozivam nikakvim imenima nego ti razmisli šta si onda ti ako nisi skont’o za Vilsonovo.
Aoki
@Emir kakav si ti zatucano zadojeni debil,nema veze gdje živiš uvijek ćeš to biti brdskoplaninski bosanski debil
Emir
Cuj istocna Bosna haha, da se na tebi primjetiti negativni utjecaj smoga na mozdane vijuge.
elvirbaljic
Nemoj tako, i Merso ti je iz tog dijela, automatski i njega prozivas!
Aoki
@elvirbaljic nije lijepo lagati, Mersudin je iz Tuzle a ne iz istočne Bosne
gif
pa nije ni bosna velicine argentine tako da ne moze nikad ni biti isto niti ima prostora, eto dovoljno govori sto si jedno sam sebi bacio lajk na glupost sto si napisao, ostalo minusi za prigradskog glupana
Bulle
Covjek je iz Zukica blize granici sa RS nego Tuzli, upravu je kad kaze da je iz Istocne Bosne.
elvirbaljic
Haha dali si normalan, momka znam godinama, igrao sa njim fudbala u FK Memici, ukucaj gdje su Memići, pa ces vidjeti odakle je...
balunv
Sve Sarajlije su iz I.B ili Hercegovine i ti si jedan od njih Hz rajvosa
Kimi.R.
@Emir je Amerikanac ljudi i on izvali ovakvu glupost na očigled svih. Amerikanac koji više voli USA nego BiH i nemojte se čuditi na ovakvim njegovim izljevima gluposti i fakat papanluka. @Emir papak je davno otišao iz BiH i zavolio USA nego mater rođenu i zato je sebi našao shodno da DIJELI nas Bosance i Hercegovce na ovaj je odavde ili ne znam ti od kuda. Meni je moja BiH na prvom mjestu i nije vazno gdje se rodio ili gdje živi važno mi je da si čovjek pa onda sve ostalo. A ovo PAPČE TRAMPOVO samo ga treba na IGNOR. I fakat ja ne znam šta radite na ovom sajtu ako ne volite BiH? Odje...e u skokovima.
Kimi.R.
@Bulle o kakvoj ti granici pišeš sa PC? NEMA buraGeru granice međunarodno priznate unutar cjelovite i nezavisne DRŽAVE BiH. To su samo pišani entiteti. I opet ponavljam svoj stav i svoje mišljenje. Nije bar meni važno ko je odakle jer svi mi ' normalni" smo Bosanci i Hercegovci. Ahmetović je prvo dobar momak pa tek dobra i predobra 9-tka za naše BH uslove.
ZukaZu
Koji ste na tabeli gurbete
Emir
Smradino vidim kako me ignorises haha. Ko je uopce rekao da ja mrzim zemlju u kojoj sam rodjen i za koju sam krvavio??? Jesi li glupson ili je u pitanju rani stadij alzhajmer?
Kimi.R.
Obliži Trampu damu.
Vidiš da se prosipaš bezzze zato poklopi se ušima i uživaj u USA niko ti ne brani samo ne kaki ti mame ti tvoje o BiH.
Koliko vidim svi te ovdje podržavaju sa svojim IDIOTSKIM komentarima pa se zapitaj jeli do tebe ili do svih ostalih ovdje na ovom portalu smradu Američki.
Ima momaka ovdje isto koji ne žive u BiH ali je voli a ne kao ti da nazivaš Bosance i Hercegovce PUDLICAMA I OVNOVIMA a tebe OVAN napravio. bemteJe u stau žvaljava @Emir
Emir
Vidim kako si kulturan pa spominjes mog mrtvog oca, tipicni balkanski uhljup.
Kimi.R.
@Emir pakašu sada se vadiš na mrtvog oca jel de pašice? A dok ti nazivaš Bosance i Hercegovce OVNOVIMA i PUDLICAMA nikom ništa ha? Ja...ne daj mi Bože da sam ti spomenuo oca mrtvog ne pada mi na pamet jer mi USA nije isprala mozak i tvoj TRAMP ko tebi uhljupe. Razmisli malo kad pišeš šta već pišeš jer raja ovdje normalna vidi kakvim se USA trikovima služiš. I da JESAM balkanski tj BOSANSKOHERCEGOVAČKI POMOSNI UHLJUP kako ti kažeš ali nisam TRAMPOV guzni haver. A na kraju krajeva ne znaš ni gdje živim ali sam ponosni Bosanac i Hercegovac za razliku od tebe. Toliko od mene TRAMPOVAC
Bulle
Pa kome su Memici blizi?? Zvorniku . Granica sa RS je na mahali 3 minute od stadiona u Memicima, naravno da je Istocna Bosna.
Bulle
Naravno da ima granice RS, Federacija i BD. Pogledaj na karti pa ces vidjet da ima.
Emir
Ko je prvi poceo zapinjati za roditelje? Nije ni cudo od tebe jer si primitivni krkan. Ti si ponosna *****a a ne Bosanac, znao sam ja takvih ponosnih koliko hoces ali kad je zapucalo fatali su se dijaspore ili u najgoru ruku logistike i stroge pozadine. Nemoj da lazes da sam nazvao sve Bosance pudlicana jer ocito si glupson da skontas sarkazam u smislu idi u Bosnu kao sto mnogi/mnoge ode iz dijaspore pa dovedu sebi “pudlicu”. Sto se tice Trumpa vidim da si opsjednut sa tim narcisiodnim sociopatom ako ti se svidja toliko piši mu preko Twitter-a mozda ti se posreci.
Kimi.R.
@Emir dije vnago Amerikanac ratoborni
Emir
Oooo kimi kimi moj te milki
Kimi.R.
@Emir kimi ti ga naže ZDIMI hehehehe amerikanac. Pobjeguljo
SrcuDragaBojaPlava
Covjek podnese poraz casno ne cvili i pizdi. Svaka cas Merso...mislim da je ova sezona kapak za tebe. Odi malo do Kine zvekni pola miliona i koronu.
Kasikara
Nije kapak ima još da se igra
nihadsaric
Mnogo gotivan i pozitivan lik iako sam Zeljovac, priznajem :)
konjnakvadrat
Zukicanac brat nas, hebo li ga Hrusto :-)
tuzlaak
****o tuxlansko :)
koki
Proljevu nije on iz Tuzle
tuzlaak
Puši ga Koki, nesreco :)
ratip irats
Dosao je tiho i usao u legendu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.