Ne znaju šta će s novcem, pa pet dana prije kraja transfer roka dovode Eriksena?

PSG nudi 100 miliona funti za Danca

Ne znaju šta će s novcem, pa pet dana prije kraja transfer roka dovode Eriksena?

Edmir Škorić

Danski veznjak Christian Eriksen mogao bi da napusti Tottenham, no za sada je sve u domenu špekulacija.

Eriksen je svojevremeno bio na meti Manchester Uniteda i Barcelone, a danskog nogometaša sada navodno želi PSG, koji je, prema pisanju britanskog Expressa, spremio ponudu.

Navodno će PSG ponuditi čak 100 miliona funti za Eriksena, koji već sezonama pruža odlične partije u dresu londonskog kluba.

Parižani imaju fore da do 31. avgusta dovedu još neko pojačanje, a želja im je da to bude 26-godišnjak koji ima još dvije godine ugovora sa Spursima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bio bi to veliki gubitak za Tottenham i trener Mauricio Pochettino pribojava se takvog scenarija, ali PSG-ovim milionima ponekad je teško odoljeti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi