U Maribor stigla još jedna ponuda za Mešanovića
Foto: NK Maribor

Bh. napadač tražena roba

U Maribor stigla još jedna ponuda za Mešanovića

Saga oko klubova koji su zainteresovani za dovođenje bh. napadača Jasmina Mešanovića iz sedmice u sedmicu je sve veća.

Bivši mladi reprezentativac BiH bi nakon samo pola godine mogao napustiti Maribor, budući da je odličnim igrama u jesenjem dijelu prvenstva u Sloveniji skrenuo pažnju brojnih klubova iz "liga petice".

Kao interesantni za Mešanovićeve usluge posljednjih dana su se spominjali Hertha, Levante, Espanyol i Genoa, a sada je na Ljudski vrt, sudeći prema natpisima medija iz Slovenije, stigla i ponuda koja ne dolazi iz jedne od pet najjačih liga u Evropi.

Kako se navodi, Mešanovića u svojim redovima želi vidjeti i Ludogorec. Čelnici trenutno vodeće ekipe bugarskog prvenstva u našem napadaču vide odlično rješenje za napadački red i u narednim danima će sjesti za pregovarački stol sa Zlatkom Zahovićem.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Podsjećamo, 25-godišnji Mešanović je ove sezone za Maribor odigrao ukupno 25 utakmica i postigao je devet pogodaka uz pet asistencija. Prethodno je nastupao u našoj zemlji za Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi