Nebojša Gavrić blizu novog angažmana

Napušta Premijer ligu BiH

Nebojša Gavrić blizu novog angažmana · Saznajemo

H. Zilić

Vezni fudbaler Nebojša Gavrić karijeru bi trebao nastaviti u Sjevernoj Makedoniji.

Prema saznanjima portala SportSport.ba, bivši fudbaler Olimpika i Sarajeva je blizu angažmana u ekipu Breglanice.

Gavrić je prije Olimpika i Sarajeva u Bosni i Hercegovini nosio i dres Rudara iz Ugljevika, dok je ostatak karijere gradio u Srbiji.

Počeo je u ekipi Borca iz Čačka, a nakon toga nosio je dres Mladosti, Voždovca, Bačke iz koje je 2019. godine stigao u Sarajevo.

Nakon epizode u Sarajevu vratio se u Bačku, a onda u februaru ove godine pojačao Olimpik s kojim mu je istekao ugovor 1. juna 2021. godine.

U Premijer ligi BiH za Vukove sa Otoke odigrao je ukupno deset utakmica, postigao jedan gol, a na terenu je proveo 743 minute.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi