Nebojša Runić se skrasio u Grčkoj

Nekadašnji član Borca i mlade reprezentacije BiH

Nebojša Runić se skrasio u Grčkoj

S. Mlaćo

Nekadašnji član banjalučkog Borca i mlade reprezentacije BiH Nebojša Runić (24) pronašao je novi klub.

Naime, Runić se skrasio u grčkom trećeligašu FC Diagoras, klubu koji je u proteklom periodu ima mnogo problema, ali sada je stao na noge i ima velike ambicije.

"Napravili su odličnu ekipu za ovaj rang takmičenja. Potpisao sam ugovor na godinu dana, a imao sam još neki klubova u opciji, međutim odlučio sam se za Diagoras. Trener Nikolaos Pantelis me želio kao pojačanje i brzo smo se dogovorili, te sam mišljenja da sam izabrao pravu sredinu. Dosta dobro poznajem grčki nogomet s obzirom da sam imao već priliku igrati ovdje, tako da neću imati problema sa adaptacijom", kazao je Runić za SportSport.ba.

Osim Borca, Runić je nosio i dres grčkog drugoligaša AO Chania.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije