20

Komentari (20)

starigrad
Mladosti želim opstanak. I da budu bolji u idućoj sezoni. Mom Sarajevu pobjedu danas. Ima tri kola do kraja, svašta se može desiti. Hajmo Bordo Bjeli pobjediti sve do kraja. Možda neko da odigra i odsudi pošteno protiv Borca u ova 3 preostala kola. Sretno naši Šampioni
KB9
Hadzic Sabanovic i sva klapa koja je dosla iz Sarajeva nece da igra protiv istog....imala je Mladost isto Horica i pojedine Zenicane koju su isto ovako radili kad treba ici u Zenicu protiv Celika....kapu skidam Dilaveru,Sisicu i Isakovicu(jedno vrijeme) koji nisu gledali protiv koga se igra....ne razumijem Musiju nikako...da je igraca kalibra Fanima "poklonio" za 13000€ Sarajevu ???
gogs
Mogao bi se i Hiros sutra probuditi sa stomacnim problemima, a Alic sa osipom na dupetu
Lavillenie
Ma musija cmarni alpinista kinezima
Plavi21
HHAHAHAHAHAHQHAHAHAHQ
PRESEDAN
Ako ima istegnuće ligamenata,za njega je sezona gotova,ako slučajno poslije naše tekme zaigra,onda smo mi isti ko Dodina prčija.
memara86
Mušija ispada.
Sarbit2019
Ova Mladost pravi tim nisu kao one Balerine sa geybavice.U toku akcija napravite "selfije" sa Balerinama.Budi i ti Baletan.
Barca.forever
@Sarbit2019 Nek ste ti i tvoje Klošarevo bolji, prvi jeste ali i vama forma pada :)
Manager
sta si upisao od titula za sljedeću sezonu ?
Sarbit2019
Nemaš ti pojma ni ko je prvi ,a ne nesto drugo.Idi prati Barsu i javi nam kada Pjanic zaigra,mada bi ti trebao znati za ove Evropske projekte Balerina sa geybavice.The tag kupi privjesak i konopac da se objesiš.Ne pratis nisi upratio kako Stilic izvodi piruetu kada penal puca.Sta propustas nisi svjestan.
Sarbit2019
Sta ste vi upisali od uspjeha u 2020/21 ? Ima li makar Evropa ? Reci nam ? Znamo da titula imate NULA. Tako veliki grad i grande klub ,a titula nijedna kako ?
Barca.forever
@Sarbit2019 Koliko ja sine znam, Sarajevo i Željo su iz istog grada :)
Chwilla
Fol povrijedjen musija vec skino gace Sarajevu.Vidi se da su haveri!
unioni
Ma rugala se ruga pa evo sada mole Zelju i Tuzlake da osakate Borac da bi se vratili na prvo mjesto
BordoBijeli
@Chwilla Momak se povrijedio na utakmici protiv Olimpica,otiso kod doktora na pregled danas.I ustanovljeno je da je laksa povreda ligamenata.Ne razmijem?Sta je trebao?Reci doktoru:Ma igrat cu ja i po cijenu da umrem samo sa oni na sportsport prestanu sra ti kako namjerno ne igram?Stvarno nist mi jasni
rabodimis
Ko je bio povrijedjen u zelji ? Jestel vi skinuli sami Il smo vam mi poderali gace ? De skoncentrisi se malo, nije morz tu, nije dodikov brabonjak tu znaci velike su mogucnosti da se odigra utakmica, fudbalska.. Kod nas je najveca bolnica u PL al to ne spomenu.. Su*ak maleni...
Chwilla
I tek danas odlucio da ode kod doktora, e vidicemo hoce li igrati slijedece kolo. ako je povrijedio lakse ligamente njega njema narednih 15 dana! Zivi bili pa vidjeli!
Sarbit2019
Ko vas moli ? Vi nemožete dobiti nikoga vec 13 utakmica i vas neko moli,daba se trudite niste znacajni.Dao Bog da izgubite sa 10 :0 .
rabodimis
@unioni Ti uopste nisi normalan, rugamo vam se i bez tog a rugacemo vam se i u buducnosti.. Nemojte nikog sakatit ako Boga znate, odigrajte utakmicu, pustite ih, radite sta god hocete i to nas boli ku*ac.. I dalje smo tu da vas tjeramo da navijate protiv svog kluba.. Golemo brate.. Sutra je tako jedinstven i poseban dan da ne povjeruje covjek svojim ocima sta gleda.. HZ navijaju za zelju a manijaci protiv zelje.. Ko bi rekao da cemo i to dozivjet.. Je*o ukradenu titulu naspram tog momenta..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.