Rezervista Nedim Hadžić tragičar, Rijeka slavila u Koprivnici

Promašio penal

Rezervista Nedim Hadžić tragičar, Rijeka slavila u Koprivnici

E. Škorić

Bh. napadač Nedim Hadžić nije se danas proslavio u duelu Slaven Belupa i Rijeke.

Rijeka je uspjela u Koprivnici u jednoj jako teškoj utakmici koja se igrala pod gustom maglom da ostvari pobjedu rezultatom 2:1.

RIječani su poveli autogolom iskusnog Krstanovića u 51. minuti, a Drmić je u 71. povisio na 2:0 i izgledalo je kako će Rijeka bez problema upisati tri boda.

Stvari su se zakomplikovale kada je Caimacov u 74. minuti postigao pogodak za 1:2, a bivši napadač Sarajeva, koji je u igru ušao u 80. minuti, ne koristi veliku šansu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hadžić je, naime, promašio udarac s bijele tačke za 2:2 u 86. minuti. Preciznije, odbranio mu je udarac Zlomislić.

Rijeka se nakon ove pobjede primakla vodećem Osijeku na samo jedan bod, dok je Slaven ostao pretposljednji sa 13 bodova.

Top Komentari

Majan
Tu mu je i kraj u Slavenu
3 2
Ecosport
Nedime dragi, šta nam ovo rade...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi