Nedim Jusufbegović spušta loptu na zemlju nakon rapsodije Veleža

Poslije trijumfa protiv Igmana

Nedim Jusufbegović spušta loptu na zemlju nakon rapsodije Veleža

E. Ganibegović

Fudbaleri Veleža jučer su na pripremama s četiri gola razlike savladali rivala iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, no Nedim Jusufbegović je svjestan da to ne mora ništa da znači i spušta loptu na zemlju.

Trenutno se fudbaleri Veleža nalaze na Kupresu gdje se pripremaju za početak naredne sezone, a jučer su s 4:0 savladali Igman iz Konjica u prijateljskoj utakmici.

Već nakon 13 minuta igre bilo je 2:0. Prvo je pogodio Mlinarić, a zatim iz penala i Džafić koji je i izborio kazneni udarac. 

Krajnc pogađa za 3:0 u 22. minuti, a konačnih 4:0 Anđušić minut prije odlaska na odmor golom iz novog penala. 

Iako je Velež odigrao sjajno i visokim rezultatom savladao rivala iz Premijer lige, Nedim Jusufbegović spušta loptu na zemlju.

"Dobra energija, motivacija i želja. Dobri momenti kod posjeda lopte protivnika i jako fina realizacija. Nećemo od ovoga praviti neki veliku stvar, imamo još mnogo problema i znamo da trebamo dovesti još neke igrače. Nastavljamo da radimo. Uobičajeno sve. Ima tu još dosta prostora za napredak", istakao je Jusufbegović, te dodao:

"Od svake utakmice očekujem da nam da neke odgovore na stvari koje će nas zadesiti u prvenstvu. Da vidimo kako se nosimo s njima i šta možemo. Osnovni cilj svake utakmice je da pobijedimo, ali želimo to uraditi na način koji treniramo i da to naglasimo."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Velež će na otvaranju Premijer lige dočekati Zvijezdu 09, a na samom startu sezone igrat će se i prvi mostarski derbi protiv Zrinjskog.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
federalci
1 0
rodjak
@nijepoznat je primjer debila sa traumama ,koji samo prati nove vijesti da bi napiso nesto negativno ,ovo je bolest bez lijeka,tebi majstore nema pomoci izgleda.Ja mislim da ti odes u krevet i da jedva cekas kad ce svanuti da bi doceko ovaj trenutak ,tvojih 5 minuta,da nesto nekome negativno napises,mislim koja je to pamet ****te. Samo nastavi dokazivati da si iz dana u dan sve veci debil.Mislim ok je za****ncija ja tebi ti meni i neko prepucavanje navijaca kad klubovi igraju medjusobom ,ali ovo je ipak bolest ,ali eto sta se moze .Ja bi izvrsio harakiri da imam takvu pamet
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi