Meč Tuzla Cityja i Igmana riješen jednim pogotkom i to sa suprotne polovine
Foto: D. Kurbegović - Arhiva

Slavio tuzlanski tim

Meč Tuzla Cityja i Igmana riješen jednim pogotkom i to sa suprotne polovine

Eldar Ganibegović

I Igman i Tuzla City danas su odigrali svoju drugu utakmicu na pripremama, a upravo ova dva tima su se sastala međusobno i meč je riješen jednim pogotkom.

Igman je u prvoj utakmici na pripremama remizirao bez golova s Vllaznijom, dok je Tuzla City igrao 1:1 sa Željezničarom.

Danas su se ova dva tima međusobno sastala, a bolji je s 1:0 bio tuzlanski tim i to pogotkom Ćorića sa svoje polovine.

Radi se o dva tima koja su se minule sezone do posljednjeg kola borila i izborila za ostanak, a vidjet ćemo šta ih čeka iduće sezone.

Oba tima su aktivna na tržištu i doveli su neke igrače, a spominje se kako bi Tuzla City mogao ostvariti jedan od najzvučnijih transfera ovog ljeta.

Upravo danas Tuzla City je potvrdio i dolazak nekadašnjeg fudbalera Veleža koji se tako vraća u Bosnu i Hercegovinu.

Igmana što se tiče sigurno im je vlro bitno to što su ostali neki ključni igrači poput Ramića i Ćemana, dok Durakovića nisu mogli zadržati i on je otišao u Sarajevo.

Prije nekoliko dana objavljen je i raspored Premijer lige. Na otvaranju će Tuzla City u goste kod GOŠK-a, a Igman kod Željezničara. 

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi