Nekad i Messi razočara navijače Barcelone

Argentinac propustio sjajnu priliku

Nekad i Messi razočara navijače Barcelone

Endin Čaušević

Ekipa Barcelone danas igra u gostima protiv Malage u okviru 21. kola španske Primere.

Nakon prvog poluvremena rezultat u Malagi je 1:1, a domaća ekipa odigrala je sjajno prvo poluvrijeme. Barca je nakon samo 64 sekunde stigla do prednosti, a strijelac je bio Munir. Ipak, to je bilo sve što su Katalonci uradili u prvom dijelu. Malaga je imala nekoliko sjajnih prilika, a do izjednačenja domaći su stigli u 32. minuti preko Juanpija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barca je do kraja prvog poluvremena mogla doći do prednosti. Nakon udarca Munira Kameni je odbio loptu do Messija koji je htio poslati loptu u praznu mrežu, ali je u posljednjem trenutku sjajnim klizečim startom reagovao štoper Malage. Ipak, mora se priznati da je Messi dosta nonšalantno postupio u ovoj šansi.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi