Nekada fudbalski mag, a sada kip: Ono što Bale radi na treningu je sramotno

Sedmično bogatiji za 400.000 eura

Nekada fudbalski mag, a sada kip: Ono što Bale radi na treningu je sramotno

A. Čaušević

Gareth Bale posljednjih sedmica utakmice posmatra sa tribina, a ako je slutiti po njegovom ponašanju na treningu Real Madrida tako će biti i u narednom periodu.

Finiš sezone La Lige Bale je obilježio svojim potezima i reakcijama na tribina Alfredo Di Stefano stadiona, posebno je upečatljiva ona kada je stavio masku preko lica i pretvarao se da spava.

Evidentno je da Zinedine Zidane više ne računa na 31-godišnjeg ofanzivca, a Velšanin dolazi na treninge samo zato što mora, barem sluteći po njegim reakcijama.

Prije nekoliko godina kada je bio na vrhuncu Bale je bio fudbalski mag zbog svojih sjajnih prodora i golova, a sada se na treningu Reala djeluje totalno nezainteresovano i izgleda poput kipa uz minimalne pokrete.

Potražite više informacija na temu La Liga:


Ako se pitate zašto se Baleu ne ide iz Real Madrida, odgovor je vrlo jednostavan - sedmična plata u iznosu od 400.000 eura do juna 2022. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Nije kriv on, nego trener koji se ponaša prema njemu kao da je neka životinja. Izgleda da se trener ne sjeća da mu je Bale donio Ligu Prvaka u 2018. godini....
10 4
Ninoox
To je los odnos igrac trener, zasto bi se on trudio kad zna da opet nece igrati.. I kad je ulazio, iskreno igrao je dobro, ali to ocito nije dovoljno :) a i u sve u svemu, real je to, i da si najbolji nece znacit da ces igrati
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi