Nekada potencijalni Zmaj ostao bez kluba

Već je dobio ponudu

Nekada potencijalni Zmaj ostao bez kluba

Ivan Martić, fudbaler koji se jedno vrijeme spominjao kao novi reprezentativac BiH, ostao je bez kluba.

Uslijed pandemije koronavirusa mnogi klubovi 'režu' troškove i rješavaju se ugovora prije samog okončanja sezone, a to se upravo dogodilo Martiću u Rumuniji.

On je, naime, nakon gotovo tri godine igranja za Universitatea Craiovu dobio slobodne papire i na ljeto će potražiti novi izazov u karijeri.

Putem zvanične stranice ovaj rumunski prvoligaš se zahvalio na saradnji Martiću, koji je, s druge strane, istakao da odlazi s lijepim uspomenama.

"Kao stranac nigdje nisam doživio takvu ljubav od strane navijača, ljubav zbog koje sam se osjećao kao kod kuće. Jedini razlog zašto odlazim je taj što želim u posljednjoj fazi karijere napraviti neku promjenu", rekao je, između ostalog, Martić.

Mediji u Rumuniji pišu kako je Martić već dobio ponudu da karijeru nastavi u redovima prvaka Cluja.

Podsjetimo, ovog fudbalera je svojevremeno u reprezentaciji BiH želio vidjeti Mehmed Baždarević. Tada je igrao u Serie A za Hellas Veronu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi