Kovačević između Turske i Rumunije
Foto: Korona Kielce/facebook

Bh. stoper odlazi iz Korone

Kovačević između Turske i Rumunije

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Adnan Kovačević uskoro će saznati ime novog kluba.

Kovačević se s Koronom Kielce trenutno nalazi na pripremama u Turskoj, međutim jasno je kako neće ostati u ovom poljskom klubu u kojem je inače i kapiten.

Iza sebe Kovačević ima odličnu polusezonu i nije tajna kako je nekoliko klubova zainteresovano za njegov potpis. Najviše ih je iz Turske, pominju se Antalyaspor, pa Goztepe, no nije isključeno ni da završi u Rumuniji.

Radi se o Craiovi čiji čelnici čine sve da dobiju utrku s turskim klubovima i da angažuju Kovačevića. Saznajemo da će bogati vlasnik kluba Mihai Rotaru danas obaviti razgovore sa Kovačevićevim agentom Nedžadom Aljićem, nakon čega bi sve trebalo biti jasnije

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

U Craiovi je, podsjetimo, od ranije već Elvir Koljić.

Top Komentari

Adnanos
Hoce se usrecit. Bolje mu je onda da ostane i ceka bolju ponudu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi