Zakarić nije zadovoljio ni u Rumuniji, uskoro postaje slobodan igrač

Bivši ljubimac navijača Željezničara

Zakarić nije zadovoljio ni u Rumuniji, uskoro postaje slobodan igrač

S. Grebović

Nakon što ga je ljetos trener Partizana Savo Milošević precrtao u Partizanu, istu je sudbinu Goran Zakarić doživio u Rumuniji šest mjeseci kasnije.

Nakon što je dobio odriješene ruke u Partizanu, povremeni bh. reprezentativac se skrasio u Rumuniji, tačnije u ekipi Universitatea Craiova.

Iza njega je polusezona u kojoj na devet odigranih susreta u rumunskom šampionatu nije postigao pogodak, a upisao je tek jednu asistenciju, čime čelni ljudi ovog kluba nikako nisu zadovoljni.

Prema pisanju tamošnjeg portala Fanatik, bivši fudbaler Željezničara, Zrinjskog i Širokog trebao bi tokom januara da dobije svu slobodu svijeta za selidbu u neki drugi klub.

Prema njihovim informacijama, Zakarić je po dolasku potpisao ugovor na šest mjeseci, s opcijom produženja na tri godine, ali su u rumunskom klubu su procjenili da nije zadovoljio i on će vjerovatno napustiti ekipu već ovog januara.

Top Komentari

Terminator
Sve igračine,sada povratak u stvarnost Premir lige.
7 0
Saimai1316
Eh kad se sjetim kako je silno zelio u partizan,eto nek im se ponovo ponudi
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi